Dagens intag

Höjdpunkten den 21 november.
Dagens middag. Lax med potatis och sås(är inte med på bilden) avnjöts tillsammans med damhandboll, öl och en powerbar.

Ahhh


Detta är också Andreas Skoglunds födelsedag. WOOOOOOOOOH

Alla barns dröm

Mina föräldrar tyckte att köket skulle renoveras till att se mer "futuriskt ut". Här vek jag mig av skratt kramp eftersom mina föräldrar tycker fortfarande att oxe och vagn är det perfekta färdmedlet.
Kom till sans och insåg att här hade jag en chans att få slitta och slå sönder ett rum. Min reptilhjärna tog snabbt kontroll och så här i efterhand så har jag 2lister, 3kablar, en spånskiva på mitt samvete. Bra sätt att bli av med lite irretation på.

Btw så tittade jag igenom gamla papper och hittade ett allergitest från 2005.
Har inga problem att förtära alla sorters djurarter men Björk är offlimit.
Är även allergisk mot vårbrodd, Eng rajgräs och luddtåtel. Vad dessa tre är har jag ingen aning om.

I huvudet på de Blinda och Påverkade

Phu. Efter 6 dagar så kan man se på tv, något sådär, och läsa tidningen. Det man ser på Extreme makeover att folk går på stan efter en ögonoperation är skitsnack. Trust me. Visst första timmen då gick det att se, lite blurrigt men ok. Sen släppte bedövningen och vipps så svällde ogonglobberna upp, tårkannalerna löpte amok och någon satte eld på mina ögon innefrån.
Som tur hade jag blivit utrustad men att halv apotek i form av smärtstillande och bedövning. Fick lite konstiga blickar från folk på tåget när man gick toan konstant med en flaska med genomskinnligt innehåll.

Så klar så hade ett tåg spårat ur så 3,5h färdtid tog 6,5h . Uppfann nya svordomar medan jag fick sitta och lyssna på mina medpassagerare prata och vilken brunnyans som passar i ett kök. Efter TRE timmar av "brunt prat" så tog jag bedövning för ögona och föregående :)

Såhär i efterhand när jag kan börja använda ögona så har det varit värt det. Även om de första 3 dagarna tillbringades i sängen och lyssnade på musik. Så nu ska jag tillbringa resten av veckan att ta det lugnt så att min focus kan ställa in sig helt.