Mellandagarna

Har precis kommit hem efter att ha varit ute med gamla vänner från västermalm som jag inte hade sett på väldigt länge. Jävligt kul att ha fått träffats igen och höra hur alla har haft det. Bastun var absolut kvällens hödjpunkt. Hoppas att alla hade lika roligt som jag hade det, även om Per's försvinnande på slutet är ett mysterium:).

Lite gammalt fakta:   Var Jultomte för första gången i mitt liv i söndags. Hade tre minderåriga här hemma under julen och man lyckates att skrämma en, ignorerad av en och en fick jag en kram av. Årets Julafton får godkänt av mig/även om jag hade velat haft snö).

Synen är Väldigt snart uppe i 100% så efter 6-7 veckor så är det klart..............snart.

T-minus 49 h

Vid nulägget så har, kodnamn "Grannen" kommit på plats med alla sorters tillägg. Min mor har också börjat uppmana mig att "Tindra med ögona pojkspoling". En årlig företeelse.
Min ide om grantemat, "Svältande hundar i Afrika" gick som väntat inte hem. Men min far hade nog gått med om inte "Hon" hade stått med en stekpanna bredvid.

Längtar efter bastun den 27 med gamla västermalm-gänget. Ska bli roligt och få träffa bunten igen.

Så från Mig till er ha en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

A Block of Cheese

Fick idag min andra Jul-present. Denna gång av Bo Berg, högsta hönset inom Milko. Ohhhhhhhhhhhhh
Blev överraskad när jag öppnade och hittade................ett 2,5 dm3 stort rött block.

Tänkte att, nu har ett nytt bottenrekord i presenter nåts. Vissar sig, efter att ha hackkat febrilt i det röda skalet, att det är en ost. En 2,5dm3 solid ostbit. Funderar på att ha den som nödranson om 3:dje Världskriget bryter ut. Den räcker säkert i 10 år.


Skratta eller Gråta

Jaha då fick man sin Jul och Nyårs present från Milko där jag jobbar.

En aladdin-ask.

Detta orsakade så klart jubbel och tack-böner till styrelsen för deras orginella ide.
(Den ovanstående raden ska läsas med största möjliga ironi).



Btw Har återfått runt 85% av min syn vid nulägget.

Sakta lunkar man på

Dagarna går förbi sakta ohh så sakta. Har kommit in i den kända "Måste ha nåt att göra, annars skricker jag" zonen. Några exempel på vad jag har bedrivit tiden med denna vecka:  chatta på gothforum(kul som fan:) ), tagit reda påvilken som har bäst motion av mig och min hund och sett på discovery om folk som gladeligen går ner i en aktiv vulkan fär att filma lavan.

Imorrn är det första advent och ska då få tillbringa HELA söndagen med min HELA släkt. Har förberet mig mentalt och hoppas att jag överlever i år igen.

Till alla från oss alla en riktigt god 1:advent.