Som väntat

Jaha! Kom inte in på polisskolan denna gång heller. Var lite väntat men man kände sig inte precis uppåt ändå fast man hade ställt in sig på det. Men det betyder att fas 2 av min plan har kommit igång.  THE WORLD.........som jag skulle vilja kalla fas2. Mer information kommer..........kanske.........förhoppningsvis.

At Tangentbord: Lunkan

Vaaa!! Redan maj.

Ja men hallå där. Har inte varit den mest flitiga bloggaren de senaste 2 månaderna. Men det finns en mycket bra anledning till detta......men just nu så kommer jag inte på någon. Så jag tänker låta mina bilder förklara vad jag har gjort.

LET'S BEGIN.



Hade min första " Sitta i bilen medans den tvättas upplevelse". Inte lika spännade som vissa kan tro. Sen att när man kom hem och märkte att bilen hade blivit näst intill lika skitig pga vägen så slog det definitivt spiken i kistan. Detta blev en dag när man slängde pengarna i sjön.



Behöver inte sägas så mycke om vad man gjorde 40% av tiden. Vissa personer kallar det lättja, latthet eller apati. Jag kallar det återhämtning.



Var hos rikard i uppsala några dagar och märkte att Rikard hade köpt sig ett par solglasögon som jag bara MÅSTE ha. Har ännu inte lyckats hitta den men har kommit fram till att uppsala ligger inte så långt bort och att Rikards lägenhet inte har det bästa säkerhetssytemet i världen.



Höjdpunkten var när Rikard skulle köpa sig en växt till sig. Efter konsultering av både mig och min kusin så valde han en kokosnöt..........vänta det är sant och inte helt fel. Tänk igenom det vem kan säga att han har en kokosnötspalm hemma hos sig. Kan komma att bli en ny trend.......kanske.



Här ser vi Per i en sovjetisk militärmössa. Låt inte hans vilande position villseleda er. Han kan reagera blixtsnabbt på en invasion av Niklas rum där vi befann oss.



Testade ut den nya restaurangen Dino i Matfors. Jag beställde in, som en man i mina kretsar ska beställa, en plankstek. Mycket god och resturangen i sig är en av de snyggaste jag har varit på.



Var i Härnösand för en vecka sedan för mitt Svenskaprov och Myndighetssamtal inför Polishögskolan. Efter några timmars nervöst väntande så fick jag rekommendationen= Klarat provet. Så nu väntar jag på att få reda på om jag går vidare till Fys-proven i Stockholm, Göteborg eller Kristianstad.




Och just nu så jobbas det på Milko som torped inom området. Personerna i kyllen och förpackningen glömmer ibland bort att det är verkstan som är "The BIG POOHBA" på milko. Så ibland så skickas jag iväg för att påminna dom om deras trohetslöften.



Som avsluttande text så har även jag skådat Värnamos biblioteksbuss i sundsvall. Denna iakttagelse som Stefan gjorde och dokumenterade i sin blogg den 25 april har dykt upp igen. Vad kommer den ifrån? I vilket syfte? Vem kör den? Detta är frågor som går runt i ens huvud. Jag kommer att ligga på för att få svar på dessa frågor.

Det var allt från mig denna gång. Som någon vis man sa " Han kanske inte öppnar käften så mycket , men när han gör det, ja inte är det skit som drullar ut"