The Old gang

Höll på och gick igenom gamla foton på dator och hittade en mapp som inte hade öppnats på några år.
Det vissade sig vara en riktigt guldgruva från den tiden när ord som fackmöte, avbetalningsplan och pechblände (en mineral) inte tillhörde vår vardag.


Gamla Matfors-gänget samlade det var tider det. P.S Stefan fanns tyvärr inte med men bli inte ledsen för det Stefan. Stefan är med på nästa bild.

119358-7


Måste säga....så härlig bild:) btw Stefans huvudbonad......helt rätt.

119358-8

Och för att avsluta denna tillbaka blick. En bild som säger tusen ord om Rikards uppfinningsrikedom. All makt åt humorn.

119358-6


Nya Nallen

Då har man gått och köpt sig en ny mobil också. har nog aldrig blivit så påhoppad av säljare någon gång. Alla ville berömma deras mobiler och att man som kund borde köpa inte en utan 3 till 4 mobiler så man kan ha till hand om nått skulle hända med den första. Kort och gått. Efter 25 minuter av teknikbabbel och en och en annan asprin så köpte jag mig en Sony Ericsson W300i. Kom hem och skulle lära mig alla de fabulösa funktionerna. Instruktionsboken var 5 millimeter tjock. Gulp.

Fattar inte vad man ska ha en dator för. Min mobil kan allt min dator kan och lite till. Gisses.
Men kul är det:)

En helt vanligt söndag....nästan.

Jaha 22 år idag. Känns lite konstigt att det går så fort men tycker ändå att det känns som en vanlig söndag.
Mina presenter bestod av två saker iår: Pengar och en eltandborste.

Fick också en "påminnelse" att min mor väntar sig ett eller flera barnbarn inom en snar framtid. Hon kör med det minst en gång i månaden. Nedanför så ser ni en kille som behöver träna:) Ser inte så skönt för Isa(mitt kusinbarn).