Det som varit, är inte längre!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.......phu phu......okej adrenalinet har gått ur mig nu! Ja nu har äntligen värmet återkommit och reptilen i mig vaknar till liv efter sin långa vinterdvala. Det är konstigt faktiskt att vi som däggdjur blir som reptilerna mer aktiv när vi får sol på oss. Fascinerande! Sen så medför värme att man slipper saker som:
smutsiga bilar!

Men snö är inte bara ett helvetespuder som täcker allt utan det kan ibland, nästan, sällan, kanske, om universum står i cenit??? vara rätt skönt att se på
stadisnö

Man upptäcker också nya sätt att klara sig genom vinter. Våra förfänder vandrade söderöver. Jag.....ja upptäckte
pizza

Så. Tak över huvudet och förnöderheter åsido. Vad gör man på en dag när stjärten fryser till is och det tar en kanna te för att återfå känseln. Varför inte en intressant bok eller i mitt fall "Idiotförklarade böcker av engelsmän som ingen intelligent varelse har, gör eller kommer att förstå "
böcker

Men det finns höjdpunkter gott folk. Våran anatomi. People talk about Grey's anatomy i say LUNKAN's ANATOMY!

LUNKAN djurets nästan isolerande päls är inte bara attraktivt för honorna utan kan också användats för att göra 87 kuddar, per ben.
päls

Men en bra skydd mot väder och vind är inte det viktigaste utan mat för att försörja LUNKAN's stora population är ett måste om världshäravärldet ska kunna bli verklighet. Och vad litar en jägare mest på? Jo hans syn ofc. Eye

LUNKAN är ett väldigt lugnt och lever i ett monarkiliknande samhälle. Varje år så väljs ALFA hannen ut på sin hårmann i detta fall så lyckades våran fotograf ta en bild på årets alfa.
me red
Tyvärr så upptäcktes han kort därefter och blev helt uppkäkad av ALFA hannen. RIP Swelynski Junior 1993-2008.

Och jag avslutat detta med att säga IS
is
If only Rikard was here now. He would go ballistic :)