Snart så snart

Lite mindre än 3 veckor kvar nu tills man blir lite lite oh så lite äldre, men ändå bara 22 år. har nog hört " vad vill du ha?" 50 gånger snart. Problemet är att man vill köpa sakerna själv. tex Jag vill ha en ny mobil. Om jag skulle låta min släkt ansvara för köpet så vete gud vad de kan komma med. Iallafall, 22 år:)

Har haft en besynerligt ögonfel de sista 5 dagarna. Mitt högra ögas tårkanal kan inte sluta läcka. Det rinner nästan hela tiden. Börjar bli lite aggro och vissa ådror börjar synas i pannan. Ett lite och dumt problem men ack så irreterande.

Btw Stefan Tärnhuvud har manat kommunen att bygga en ny sporthall så han slipper träna i kulverten under Sundsvalls sjukhus hela tiden. Vi hoppas att han får ett " Självklart ska vi ha en ny sporthall" från kommungubbarna. 100% bakom.

Follow Up

Efter jul och nyår avklarade och allt börjar lugna ner sig så återgår man själv till gamla rutiner. Mitt nyårs löfte är att jag ska träna 4 gånger i veckan, orginellt så det smäller om det, jag och 3,5 miljoner andra svenska som säger " NU, nu ska jag börja träna". Började idag efter jobbet. Förhoppningsviss så kommer jag upp ur sängen imorrn annars så för nån från älderdomshemmet i luksta komma med en lyft.

Annars så har det inte hänt så mycke, har börjat spåna på vad jag ska göra efter man fyller år. man vill så mycket men dan efter så har all framförhållning försvunnit.

Dagens höjdpunkt var när jag satt och åt i matfors och plötsligt så sprang en pojke upp fån sin stol och ut ,roppade på mamma, som körde förbi:) Han löpte säkert 200 meter innan han stannade och gav upp:) Min skadeglädje-mätare var påfylld.